Contacteer onsAlgemene voorwaarden

  • De verkoop en levering is enkel toegestaan aan meerderjarigen.
  • Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro, inclusief B.T.W en accijnzen. De prijzen die staan vermeld op datum van de bestelling, zijn van toepassing.
  • Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor, en dit gebeurt in principe uiterlijk binnen een termijn van zeven (7) werkdagen na ontvangst van de betaling. Een vertraging in de levering, ongeacht de oorzaak, geeft in geen enkel geval recht op enige schadevergoeding.-
  • Leverkosten worden berekend op basis van het leveradres, en worden expliciet meegedeeld alvorens u tot de aankoop overgaat.
  • De betalingsprovider voor de webshop van LongeVidad (Mirasal VOF) is Mollie B.V. Keizersgracht 126, 1015 CW Amsterdam, the Netherlands.

 

Retourvoorwaarden

Is er onverhoopt iets mis met je bestelling, dan kan je binnen de 14 dagen je bestelling herroepen en ons het pakket terugbezorgen op eigen kosten.

In het geval van een beschadiging  of andere zichtbare gebreken aan het product, dient u dit onmiddellijk bij de levering te vermelden. Indien niet moeten wij er van uitgaan dat u de goederen als dusdanig geaccepteerd hebt.

Neem contact met ons via het contactformulier en we begeleiden je graag door het retourproces. Opgelet, een geopende fles kan niet geretourneerd worden. Na herontvangst controleren we de ontvangen goederen en storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee de bestelling betaald werd.